Asiakaskokemuksia

 

Rainbow Reiki® 2. aste: Palautteita psyyken harmonisoinnista!

  

Lea A.: "Mielestäni kaikista muista eetterissä tarjolla olevista hoidoista tämä on voimakkain."

Jansku M.: "Hei! Sain niin hyvin rentouduttua että pitkästä aikaan nukuin kunnon yöunet kertaakaan heräämättä. Kiitos"

Saara: "kolmen yksilöllisen hoidon sarjan jälkeen: "Mulla on kyllä nyt ollut todella hyvä olla ja olen ollut hetkessä ja jotenkin rauhassa. En ole KOSKAAN tuntenut näin hyvää oloa mitä nyt on ollut jo noin 4 päivää. Uskomatonta, mutta totta!"

Marketta Rainbow Reiki 1 kurssista: "Tämä on kyllä niin mahtava juttu Mulle oli tulossa jo päälle kova ja kivulias .................. ja sain sen hoidettua Marayana Sayi hoidolla!!! Tämä on niin paljon tehokkaampi kuin tavallinen reiki! Tämä kurssi on kyllä niin ollut paras asia mun elämässäni" "Myös työnjohtajani huomasi muutokseni, että olen tullut luottavaisemmaksi, tyynemmäksi, rennommaksi yms elämän suhteen, saanut hieman itseluottamusta ja uskoa itseeni jne. Eikä hän tiennyt että olen käynyt tämän kurssin, hän vain huomasi minussa tapahtuneet muutokset. Jotka kyllä itsekin tiedostan   Olen niin kiitollinen sinulle ja Danille"      

Eija P.: "Kyllä sain rentouduttua ja hyvin sain nukuttua...kiitos  Minä oon saanut paljon apua hoidoista ja olen äärimäisen kiitollinen"

Satu: "Yli viikon säilytetyt naisen kivut lähti nopeasti"

Caroline S.: "Hei minulla on ollut tässä reilu viikon raskaita asioita kohdattavana ja rajuakin puhdistusta, eilen kun valmistaudin hoitoon tuli niin voimakas vapautus ja puhdistusta oli kuin olisi tiiliskivi otettu harteiltani ja sen jälkeen on ollut iloinen olo tila ja vapautunut olo ensimmäistä kertaa vesi pullo käsissäni lainehti ja kun aloin juoda vettä oli vesi lämmennyt mahtava kokemus"

Miia K.: "Oli kyllä kokonaisvaltainen ja voimallinen hoito. Ihan huippu juttu, mitä ei ole koskaan missään hoidossa tapahtunut oli,että sellainen upea sateenkaari ilmestyi kehoni yläpuolelle(makasin sängyllä). Se laskeutui hiljalleen ja ikäänkuin imeytyi minuun. Olo oli ihana sen jälkeen"

Sarri R.: "Se loppuosa jytisi erityisesti!!!"

Sande: "Heissan, kyllä kiitos. Hoito oli erittäin energinen, vapauttava ja lämmittävä. Kiitos vielä, tuli tarpeeseen."

Jansku M.: "Eilinen kokemus oli mahtava. Kylmä viima kävi koko hoidon aikana ympärilläni ja koko kehoani kihelmöi. Tuntui että aika ja paikka katosivat pois. Vesikin pullossa lämpeni. Tänään ollut aivan mahtava olotila. Sydämestäni kiitos hoidosta"

Anu V.: "Hei! Sain kyllä, kiitos! Ja kun tuo ....... on reistaillut niin nyt on ollut niin hyvä olo! Mä oon "jännittänyt" koko päivän tuon ......... kans, mutta se on ollut niin normaali, kun se aina olis tälläinen! Oon ihan hämmästynyt."

Liisa O.: "Suuri kiitollisuus"

Ulla-Maija M.: 
"Rentouttava. Jotenkin koin suuren rauhan."

Sari K.:
"Hei, voimakas kokemus oli, pitkästä aikaa nukuin hyvin ja olo ollut virkeä koko päivän, kiitos paljon!

Sande: "Hei, kyllä. Hoito oli todella hyvä ja valaiseva. Jos mahdollista, niin haluaisin jatkossakin olla mukana. Kiitos"

Sarri R.:
"Se oli aivan loistava! Kiitos, osui ja upposi " 

Tuula H.: "Kiitos olen elänyt haasteellista aikaa ja mieleni on osaksi järkkyttyneessä olotilassa . Koen tasapainoa nyt joten oletan hoidolla osuutta asiaan   Kiitos paljon"

Raisa S.:
"Kiitos hoidosta   Oli nyt voimakkain hoito mitä on ollut. Oli aika paljon eri tuntemuksia, ihan tarkkojakin, mutta en muista enää kaikkia. Esim vasenta polvea jotenkin korjattiin, löin sen tammikuussa vähän kolarissa."

Lissu K.: "Moikka! Ihana, vahva hoito joka kesti pitkään - tuli tarpeeseen   xo"

Miia K.: "Hei    Eilinen hoito oli ihana. Ollut paljon puhdistumisoireita, joita eilinen tasasi. Kiitos  "

Reija O.:
"Juu hienosti sain ja ............... hellitti kummasti vielä täksikin päiväksi. Jotenkin ollut todella energinen olo tänään. Saanut paljon aikaseksi. Kiitos   ISOSTI!!  "

K.M.: "Kiitos hoidosta, mulla oli tosi mahtava hyvä fiilis ja hoito tuli tarpeen tähän kipeeseen olotilaan kun on tää ...... ollut mulla nyt...Kiitos tuhannesti        "

Eeva L.:
"Kiitos,hoito oli ihana. Kuin olisin keinunut. Pään alueella oli tuntemuksia"

Pirja I.:
"Kiitos sain, ihana kokemus  "

Marja H.: "Kiitos, sanoisinko taivaallisesti. Nyt ei ollut mitään suuria ongelmia tai kipuja. Olen saanut myös nollattua kaikenlaisia asioita ja aikaa myös itselle. Hoito oli todella hyvä ja nukuin kunnon yöunet      "

Reija O.:"Kyllä sain ja poisti .................... alun, jota ei ole ollut 15 vuoteen. Tosin niin kova ........../....... olla oli, ettei paikoillaan voinut olla mutta kummasti auttoi siltikin. Suur kiitos tuosta!"

M.R.: "Oikein syvät! Vajosin hyvin syvään tilaan ja oli tosi voimakkaat energiat kiitos!"

Jonna K.: "Kiitos lumous hoidosta   :) pehmeät energiat ympäröi jalkoja. Hoito oli hempeän kokonaivaltainen. Ihanat energiat kiitos"'

Caroline S.: "Hei juu kiitoksia oli voimallinen hoito nukuin tosi hyvin ja jotenkin sain uutta energiaa on ollut haastavat ajat työssäni sopimus loppuu 28.2 uskon saavani tarvittavan levon niin suuria muutoksia henkisellä tielläni kiitos hoidosta"

Hannele H.: "Kiitos  Sain rentouduttua, nukahdin ja nukuin aamuun asti kertaakaan heräämättä, mitä harvoin tapahtuu Myös kissani taisi nukkua koko yön, koska en herännyt öisiin ylijuoksuihin      "

Tuija I. M.: " Kiitos oli hyvä. Näin koko yön unia, joissa autoin ihmisiä... ""Kiitos ihanasta hoidosta    Olen Reiki Master ...ja tämä tuntuu todellakin hyvälle..."

K.M.: "Joo sain kiitos kovasti apua kun eilen tulin kipeäksi siis mulla on .........ja ......... ja onneksi tänään on parempi semmoinen rauhallinen ja selkeä olo tila varmasti johtuneen hoidosta...Ja jaksoin tänään hoitaa puhelin asioitani. KIITOS tosi paljon Kyllä oli ihana hoito tuli niin rauhallinen hyvä olo...    "

M.R: "moi! joo oli kylla aika voimaannuttava hoito"

Erja T.:
"Hei, kyllä sain, tipahdin todella sikeään uneen n.10min. päästä aloituksesta   Ja yön nukuin hyvin. On ollut viime aikoina nimittäin uniongelmia."a"ct

Sabina H.:
"Hei   en tiedä, johtuuko hoidosta mutta tänään olo on ollut erityisen positiivinen ja tarmokas  "

Maarit: "Hei. Tää on niin noloa. Olin unohtanut koko reiki jutun. Mutta mä oon ollut todella hyvällä tuulella vaikka mulla on ollut todella raskaat 3 vko takana. Joten..... se toimii???  ",

Tiia S.: "Kiitos kysymästä, se oli oikein antoisaa ja toi uusia oivalluksia."


And many more.


Poistimme fyysisten oireiden maininnat kommenteista,ettemme herättäisi vaikutelmaa, että Rainbow Reiki korvaisi lääkärindiagnoosin tai terapian. Rainbow Reiki® saa ajoittain ihmeitä aikaantäydentävänä hoitomuotona - jos olet sairaana niin käännythän lääkärin puoleen - tukeaksesi kehon itseparannuksen ja itseorganisoinnin kykyä olet lisäksi sydämellisesti tervetullut hoitoihimme ja kursseillemme! hyvin.

Palautteita psyyken harmonisoinnista

Pia I.:

Tässäpä asioita, jotka minä olen kokenut tai oivaltanut:

  • tähän asti käsitellyt pelot ovat muuttuneet ei-peloiksi
  • olen hoksannut asiayhteyksiä erilaisten tapahtumien ja tunteiden osalta
  • itsetuntemus ja usko kaiken järjestymiseen on lisääntynyt
  • vaikeat asiat on helpompi kohdata ja ottaa tyynemmin kun huomaa, että itse niistä mielessään on mörköjä tehnyt
  • mielenrauhaa on tainnut tulla enemmän
  • kiitollisuus kaikkea kohtaan on vahvistunut
  • yhdentymisen tunne kaikkeuteen on vahvistunut
  • kaikenlaisest asiat ovat alkaneet etenemään nopeammassa tahdissa, vähän kuin itsestään

Inga E.:

Oi Rija, vaikutus on niin mahtava, vapauttava, voimauttava, riippuvuuksista irrottava... pääsen OMAAN voimaani! Wau, 1000 kiitosta sinulle <3 <3 <3 !