Kuka on Dan Mor?

Hieman juttua Dan Mor´ista...miksi teen juuri tätä työtä, ja miksi teen sitä tällä tavalla?

 

Pari tahtia henkilökohtaisesti

 

Elämän kautta parantumisessa/kasvamisessa ja oppimisessa on kysymys erittäin henkilökohtaisista asioista. Mielestäni on aivan perusteltua, että tunnet minua hieman persoonana. Luotan siihen, että vaistoat, kun sovimme yhteen. Jos tärkeitä kysymyksiä jää avoimeksi, niin lähetä minulle sähköpostia.

Jokainen ihminen kantaa sisällään omanlaistaan lääkettä

Rakastan työskennellä luovasti ja erittäin yksilöllisesti. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja tulee luokseni aivan erityisen - osittain monimutkaisen - arvoituksen kanssa. Yksikään päivä ei ole samanlainen, jokainen istunto on uusi. Olen kiitollinen siitä, että voin ja saan työskennellä näin. Mutta kuinka olen päätynyt tähän?

Mutaa ja kultaa

 

Matkaan pääsyyn tarvittiin paljon suuria ja pieniä onnekkaita sattumia. Traagisten onnettomuuksien ja perheen kaaoksen kautta jouduin lapsena ja nuorena yhä syvemmälle hämmennykseni ja illuusioitteni sumuun, olin emotionaalisesti sulkeutunut ja vähän realistiselta tuntuvassa yhteydessä maailman kanssa.

Ulkomaat ja työvoimatoimisto

 

Muutaman ulkomaanmatkan jälkeen (Englanti, Israel, Thaimaa) havainnointikykyni oli hieman avautunut, onnekkaiden sattumien kautta päädyin myös asumistilanteeni suhteen Saksassa inspiroivien ihmisten seuraan ja minua tukevaan ympäristöön. Nerokas vain 5 minuutin pituinen ammatin- valintaneuvonta näytti minulle suuntaa kuin minulle valetusti sopivaan Heilpraktiker-koulutukseen. (Suom. huom. Heilpraktiker on saksalainen termi luonnollisen parannuksen valtion hyväksymille ammattilaiselle. Heillä on Saksassa huomattavasi laajemmat valtuudet vaihtoehtoparannuksen saralla kuin normaaleilla energiahoitajilla.)

Elämä erityisherkkyyden kanssa: miten muunsin "kirouksen" siunaukseksi

Lapsillehan on kehittynyt vielä vähemmän rajaamisen kykyä kuin mitä (terveillä)aikuisilla on. Erittäin vahva mediaalisuuteni vain nosti hämmennystäni.Vasta aistieni systemaattisen koulutuksen ja harjoittamisen sekä mieleni terapeuttisen siivouksen kautta selkeys palasi takaisin. Niitä teitä ja menetelmiä, jotka auttoivat minua, välitän vastaanottoni synnystä asti eteenpäin muille "etsiville". Kummallista kyllä, luokseni tulee varsinkin erittäin lahjakkaita, erittäin herkkiä, myötäsyntyisesti mediaalisia ihmisiä...sattumaa ?! Eli se mikä ensin aiheutti suurta kärsimystä elämässäni, muuttui vahvuudeksi. (Mediaalisuus= herkkyys nähdä, kuulla ja tuntea henkisillä aisteilla henkisillä tasoilla olevia olentoja sekä välittää heiltä viestejä)

Liian terveellinen on epäterveellistä

 

Yksi, mielestäni tärkeä asennoitumistapa paranemiseen ja elämään yleisesti on epätäydellinen suhtautumistapa. Joka rasittaa itseään (ja perhettään) liialla stressillä pakonomaisesti terveen elämäntavan kanssa, sabotoi itseään. Perfektionismi on mielenterveyden ongelma. Kuten taloudessa pätee myös energiahoitoalalla 80/20- periaate. Tietenkin jos joku on erittäin sairas tai erittäin herkkä, tarvitaan mahdollisesti korkeaa kurinalaisuutta ja kontrolloitua elintapaa - muulloin ei.

 

Lähiaikoina kirjoitan lisää.

 

Kontaktaufnahme mit Dan Mor

Kontaktformular

Ihre Daten